Waarom kiezen voor Wicker tuinmeubels?

Na een lange werkdag even ontspannen in de tuin tijdens mooi weer, het is wat veel mensen als het ideale zen momentje beschouwen na een dag vol drukte en stress. Het is dus erg leuk om wanneer de zomer dichterbij komt, je tuin gezellig in te richten. En hoe leuk zou het zijn wanneer je dit kan doen met meubels die je gewoon het hele jaar door kan laten staan? Wel, wanneer dat een van jouw vereisten is voor tuinmeubels, dan moet je Wicker tuinmeubelen kopen! Deze worden steeds populairder en daar zijn heel wat verschillende redenen voor!

Wicker, het hele jaar door

Veel mensen dienen na de zomer hun tuinmeubels terug op te bergen, omdat ze voor een materiaal hebben gekozen dat niet weerbestendig is. Wel, dat heb je gelukkig bij Wicker wel. De meubels zijn uit kunststof vlechtwerk gemaakt en dit materiaal kan alle weersomstandigheden aan, zowel in de zomer als in de winter. Bovendien hoef je niet veel onderhoud te besteden aan dit materiaal, wat voor veel mensen een heel belangrijke vereiste is.

Voordelen van kussens van Wicker

Kies je voor een loungeset van dit populaire merk, dan krijg je er natuurlijk ook gezellige kussens bij om op te zitten. Ook deze hoef je niet per se weg te nemen wanneer het wat slechter weer wordt. Ze zijn volledig vochtbestendig waardoor ze al eens een regenbui kunnen verdragen. Ze zijn ook in allerlei kleuren te verkrijgen, wat maakt dat het wel eens moeilijk kiezen zou kunnen worden. Ze zijn bovendien heel licht in gewicht en liggen de kussens vaak in de zon, dan gaan ze daardoor zeker en vast niet verkleuren!

Hele tuin inrichten met Wicker

Als je kiest voor tuinmeubels, dan is het natuurlijk wel leuk dat de hele tuin kan ingericht worden met meubels van dezelfde stijl of hetzelfde merk. En dat kan bij Wicker. Wanneer je al een bepaald soort meubels hebt gekozen, zal je vanzelf snel merken dat je ook de rest van de tuinmeubels van dit merk moet hebben! Wicker kan ervoor zorgen dat heel jouw tuin stijlvol wordt ingericht. Ze hebben namelijk niet alleen loungesets maar evengoed ook tuinsets en ligbedden. Of wat dacht je van bijzettafels en opbergboxen. En wanneer je de tuin graag wil inrichten met bloemen, kan je ook zelfs bloembakken van Wicker aankopen!

5 jaar garantie

Duurzaamheid en kwaliteit, daar staat Wicker voor garant. Echter weet je natuurlijk nooit wat er kan gebeuren en daarvoor is er gelukkig de garantietermijn. Zijn er klachten die voortkomen uit geborgen gebreken, dan heb je hier maar liefst 5 jaar garantie op. Op de kussens krijg je 1 jaar garantie. Door het feit dat de termijn zo lang is, wil dit zeggen dat Wicker volop overtuigd is van de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten!

Al deze voordelen zorgen ervoor dat mensen steeds vaker hun tuin omtoveren tot een Wicker tuin. Met als gevolg dat ze jarenlang kunnen genieten van heerlijke familie- en vriendenmomenten het hele jaar door! Waarom zou jij niet voor Wicker kiezen?

Zelf je eigen tuin ontwerpen, hoe begin je daaraan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here