stoelpootdopjes

Wie denkt aan stoelpootdoppen, denkt waarschijnlijk al snel aan de kleine kapjes aan de uiteinden van eetkamerstoelen. Echter worden de doppen vandaag de dag voor veel meer ruimtes gebruikt. Denk hierbij aan de serre of aan de tuin. Er zijn ook doppen ontworpen speciaal voor stoelen met stalen ronde poten. Deze stoelen zijn tegenwoordig onwijs geliefd op interieurgebied, maar staan er ook om bekend veel krassen en deukjes aan te brengen op vloeren van hout en tegelvloeren. Om met dit probleem verleden tijd te maken, is het verstandig om een setje te bestellen online. 

Uitstekend geschikt voor verschillende ondergronden

Er zijn diverse voor stoelen uitstekend geschikt voor verschillende ondergronden. Denk hierbij aan laminaat, vinyl, plavuizen, siergrind en tapijt. De modellen zijn veelal verkrijgbaar in de vorm van met vervangbaar vilt (ECO-click) en met een vast glijvlak. Heb je een set stoelen met rechte stoelpoten of schuine stoelpoten? In beide gevallen hebben de meeste aanbieders een passend assortiment voor je beschikbaar. Voorkom dat de poten blijvende schade aanrichten aan je vloer en bestel vandaag nog een passend setje doppen.

Op zoek naar handige doppen voor stoelen die buiten staan? Kies voor rubber!

Naast dat je de keuze hebt uit tientallen doppen voor binnengebruik, kun je ook kiezen voor handige doppen voor stoelen die buiten staan. Ideaal als je een fijne loungehoek op het gazon hebt staan of een gezellig hoekje met een paar stoelen op het dakterras hebt. Noppen van rubber staan er bekend om erg sterk te zijn en zijn bestand tegen ieder weertype. Ook weet je zeker dat vloerglijders je tegels niet kunnen beschadigen en de poten van je stoelen zijn beter beschermd. Je kiest bij uit zelfklemmende rubberen doppen in het zwart of een subtiele transparante variant.

Een goede bescherming van een tapijt of een kleed

Wist je dat doppen van de stoelen niet alleen geschikt zijn voor het beschermen van de vloer? Je kunt ze namelijk ook goed gebruiken voor je tapijt of kleed gedacht? Doppen van teflon en van nylon bieden dan een fijne uitkomst. Net zoals bij de doppen voor binnen, kies je voor de doppen voor buiten ook uit verschillende designs voor zowel schuine poten als rechte poten.

Profiteer van een snelle levering en haal je doppen razendsnel in huis

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die de doppen voor binnen of voor buiten je te bieden hebben? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog je bestelling bij Vloerglijders. Je kunt je bestelling snel in huis verwachten. Haal jij binnenkort de doppen in huis?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here