Leuke vakantiebestemmingen met kinderen  

Wanneer je voor het eerst een vakantie wil boeken met kinderen, kan dit een hele uitdaging zijn. De bestemming op zich zal al de eerste knoop zijn die moet doorgehakt worden. Want wat zijn leuke bestemmingen met kinderen? Je wilt vast en zeker niet te lang onderweg zijn met de kids, hoewel dit ook wel goed te doen is als je dit goed voorbereid. Wil je dit liever niet, dan kan je ook kiezen uit bestemmingen wat dichter bij huis en die toch heel leuk zijn met kinderen.

Macedonië

Macedonië is een bestemming waar je misschien niet meteen aan zou denken en al zeker niet met kinderen. Toch is het een echte aanrader en dit omwille van verschillende redenen. Zowel met kinderen die al wat ouder zijn omwille van de mooie natuur, de cultuur en de oude steden die er te vinden zijn. Maar ook met kinderen die jonger zijn gaat het perfect. Op het meer van Ohrid kan je namelijk met de kids visjes gaan vangen, dit is heel leuk dankzij het heldere water van het meer. De hotels die je er kan boeken, worden steeds kindvriendelijker en er is het National Park Pelister waar je kan gaan wandelen of fietsen met het hele gezin.

Turkije

We kunnen er gewoon niet omheen, Turkije is en blijft een topbestemming om met kinderen naartoe te gaan. Het is een leuk land en bovendien goedkoop. Ideaal dus om met het hele gezin naartoe te gaan, of je nu al grotere kids hebt of niet. Tal van resorts die leuke animatie hebben en een geweldige all-in formule waarbij de kids 24 uur op 24 uur kunnen genieten van al het lekkers zoals ijsjes, pannenkoeken, koekjes, wafels en andere snacks. Zwembaden waarin de kids zich kunnen uitleven en jij kan misschien een aan een goed boek aan het zwembad beginnen.

België

Waarom zou je per se op vakantie moeten gaan in het buitenland, terwijl er in eigen land alles te vinden is wat je nodig hebt voor een leuke vakantie? Tal van variatie te vinden in eigen land, met de kust enerzijds en de Ardennen anderzijds. Heerlijke frisse lucht opsnuiven aan de badsteden of genieten van lange wandelingen in het groen in de Ardennen. België heeft bovendien prachtige steden genoeg om je in uit te leven. En er zijn ook een paar hele leuke pretparken te vinden, wat het voor kids helemaal top maakt!

Zweden

Kindvriendelijke campings, prachtige en ongerepte natuur, weidse landschappen om door te wandelen en fietsen en wondermooie watervallen. Wat moet een mens meer hebben tijdens een vakantie met het hele gezin, Ben je van mening dat daar niets extra aan toe te voegen valt, dan moet je naar Zweden! Op de campings is er altijd wel iets te beleven voor de kids, waardoor jij af en toe ook eens een momentje samen met je partner kan beleven. En nog een pluspunt, het wordt er tijdens de zomer niet al te warm, een zalige 21 graden!

Wil je met kinderen niet met de auto op vakantie? Ga dan op zoek naar goedkope vliegtickets!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here