De leukste autoreizen

Op vakantie gaan, het is een van de leukste periodes van het jaar en je kijkt er vaak volop naar uit. Zelfs het plannen van je vakantie doet je al volledig in vakantiestemming geraken. Wat zal het dit jaar worden? Een heerlijke all inclusive vakantie? Een wereldreis? Een kampeervakantie? Of misschien wel een autoreis. Want ook met de auto op vakantie gaan, kan leuk zijn. Met de auto kan je tegenwoordig op heel wat plekken geraken. Tips nodig? De leukste autoreizen kan je hier vinden.

Het Gardameer

Italië, sowieso een prachtig land voor een autovakantie. Het Gardameer is daar zeker een leuke plek voor. Een bijkomendheid die wel leuk is: je hoeft helemaal niet zo lang te rijden want op een twaalf uurtjes tijd ben je aan het Gardameer. Het is een prachtige plek vol groen en prachtig zuiver water. Je vindt er heerlijke campings en de mensen zijn er heel vriendelijk.

Corsica in Frankrijk

Waan je als een god in Frankrijk. Dat is wat je doet als je met de auto op vakantie gaat naar dit land. Wanneer je houdt van prachtige natuur en je graag met de auto reist, moet je zeker naar Corsica. Het wordt het eiland van de schoonheid genoemd en je vindt er ook prachtige zandstranden terug. Wat leuk is, is dat je vanuit deze omgeving gemakkelijk verder kan reizen met de auto. Je kan de hoofdstad van Corsica gaan bezoeken, de Monte Rotonde beklimmen of naar de Golfe de Porto reizen.

Noord-Spanje

Wanneer je het graag iets verder zoekt dan Frankrijk, maar toch niet té ver, dan kan je de noordkust van Spanje overwegen. Het leuke aan deze reisroute is dat je gevarieerde dingen tegenkomt. Zo is er de oceaan, maar ook de Cantabrische bergen en de Baskische heuvels. Ook kan je Santiago de Compostella bezoeken en genieten van de talrijke vissersdorpjes die je er zal tegenkomen. Absoluut de moeite waard!

IJsland

Niet meteen een land waarvan je zou denken dat je hier met de auto op vakantie gaat, maar je moet het toch zeker eens doen. Vooral de Ringweg in IJsland is een aanrader. Wanneer je deze autoroute volgt, krijg je vulkanen, fjorden, prachtige natuur en gletsjers op je bord. Alsook Reykjavik, wat je zeker moet doen tijdens je autovakantie in IJsland. Daarnaast kan je heerlijk ontspannen in de therm baden die heerlijk warm zijn en bovendien een bron zijn aan vitamines en mineralen. Een echte, heerlijk IJslandse opkikker!

Schotland

Amerika heeft zijn Route 66, Schotland heeft zijn North Coast 500. Deze route zorgt ervoor dat je de autovakantie van je leven kan beleven. Een eindeloze weg tussen de prachtige natuur, het mooie kustlandschap en al het andere verborgen moois dat Schotland te bieden heeft. Je voelt je er volledig vrij en je ervaart er niets anders dan rust en pracht en praal. De ideale autovakantie voor de toerist die houdt van rust en gek is op autoreizen.

Nog meer groen, maar dan liever dicht bij huis? Kies dan voor een vakantievilla in de Ardennen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here