5 originele tips voor een leuke bruiloft

Wanneer je ten huwelijk gevraagd wordt door je partner, ben je in eerst instantie super blij en heel gelukkig. De liefde van je leven heeft jou ten huwelijk gevraagd en je gaat waarschijnlijk een van de mooiste dagen van je leven beleven. Vergeet naast al de euforie en blijdschap ook niet dat een bruiloft heel wat planning en organisatie vraagt. Zeker wanneer je jouw trouwfeest graag wat origineler hebt, moet je er tijdig aan beginnen. In dit artikel vind je een aantal tips die jouw bruiloft onvergetelijk maken!

Tip voor de tafelschikking

Vaak is er een hele brainstorm rond de tafelschikking en zorgt dit soms nog voor de meeste kopzorgen. Je kan natuurlijk niet voor iedereen goed doen en daarom kan het soms zijn dat je mensen aan tafel moet zetten met onbekenden. Wanneer je met een deel onbekenden aan tafel zit, wil dit nog niet zeggen dat het geen leuke avond kan worden. Zorg er daarom voor dat je gasten zich meteen op hun gemak voelen bij hun tafelgenoten. Dit kan je doen aan de hand van ijsbrekers. Dit kunnen leuke opdrachten zijn die op tafel liggen zoals een gekke groepsfoto maken of met de persoon rechts van je dansen. Ook een leuk liedje zingen met de hele tafel kan tot hilarische momenten leiden.

Tip voor de trouwschoenen

Bij een droomhuwelijk horen natuurlijk de droomjurk en de droomschoenen. Dit is vaak een lange zoektocht tot je de juiste jurk en schoenen hebt gevonden. Wanneer je deze gevonden hebt, kan je een leuke touch geven aan je trouwschoenen. Zo kan je een leuke of grappige boodschap plaatsen op de onderkant van je schoenen. Je kan er iets opschrijven samen met je partner, je kan met stickers werken of je kan er iets op laten drukken. Het is een tof detail waar jij en je partner weet van hebben en het is eens zo fijn als het opgemerkt wordt door je gasten. Ook voor de trouwfoto’s kunnen hier heel wat leuke dingen mee gedaan worden!

Tip voor het dansen

Soms heeft het bruidspaar wat angst dat het avondfeest niet op gang komt of dat er niemand zal durven beginnen met dansen. Dit verandert op slag wanneer je een doos met dansschoenen aanbiedt. Zo kunnen excuses als hoge hakken of pijnlijke voeten geen uitvlucht meer zijn om niet te moeten dansen. Iedereen heeft gewoon hetzelfde paar teenslippers aan op de dansvloer. Lachen geblazen en je hebt heerlijk comfortabele voeten!

Tip als afsluiter van het huwelijk

Er is niets zo leuk op een trouwfeest dan mensen die naar huis gaan met een leuke herinnering aan de trouw. Zorg daarom voor een origineel en leuk bedankje voor je gasten, zodat ze een fijne herinnering hebben aan jullie trouwfeest. Dit kan gaan van stickers, tot magneten tot leuke tafeldecoratie of bedankkaartjes. Ook snoepjes zijn altijd een leuke keuze!

Dankzij deze tips maak jij er voor jullie zelf en jullie gasten een onvergetelijk trouwfeest van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here