De meeste mensen doen hun uiterste best om zuinig te leven, maar soms is het ook gewoon heel leuk om je geld eens te laten rollen! Wanneer je een financiële meevaller hebt gehad of er aan het einde van de maand nog wat meer geld dan gewoonlijk op je zichtrekening staat, lees je hier hoe je dat op een leuke manier kan besteden!

Ga eens lekker uit eten

Als je portefeuille het toelaat en je houdt van lekker eten, is het zeker de moeite waard om eens een tafeltje te reserveren in een heel goed (sterren)restaurant waar je anders niet naartoe zou gaan. Wanneer je een tafeltje reserveert voor de lunch, ben je er zeker van dat je hele namiddag zo voorbij vliegt in een luxueus kader met allerlei verrassende smaken en galante bediening. Je kan à la carte eten, maar het kan ook heel fijn zijn om je te laten verrassen door het menu dat het restaurant zelf voorstelt. Zo leer je weer nieuwe dingen kennen en ben je een ervaring rijker.

Shop onbezorgd

Het kan echt deugd doen om te gaan shoppen zonder op je budget en de prijskaartjes te moeten letten. Of je nu winkelt voor jezelf of voor je kinderen, kleding of hebbedingen aankoopt, het maakt niet uit. Neem je tijd om de winkels binnen te gaan die je aanspreken en om die dingen uit te kiezen waar je echt vrolijk van wordt. Wissel het winkelen af met een koffietje of lunch, en maak er een heuse ‘verwen jezelf-dag’ van.

Ontspan volledig

Wanneer je nood hebt aan ontspanning, kan je ook een dagje wellness of enkele uren in een (privé-) sauna boeken. Indien gewenst kan je er ook massages, voetverzorging en/of manicure bij vastleggen. Wanneer je je geld kan laten rollen, hoef je ook de moeite niet te doen om zelf handdoeken, slippers of een kamerjas mee te brengen. Je reserveert ze gewoon bij je wellnesspakket.

Boek een reisje of citytrip

Wanneer je graag wat langer ontspant en ook graag een stukje van de wereld wil zien, kan je ook een weekendje weg, een citytrip of een reisje boeken. Dichtbij of veraf, eigenlijk maakt dat niet uit. Gewoon het even “weg” kunnen zijn werkt meestal al heel ontspannend. Als je zelf niet goed weet waar je graag naartoe wil, kan je ook een verrassingstripje boeken bij je reisagentschap. Je geeft dan door wat je wel en zeker niet fijn vindt, en zij regelen een reisje voor jou. Bestemming onbekend. Enkel voor de durvers!

Verras je vrienden

Het is altijd fijn als je je vrienden of familie een extraatje kan gunnen. Trakteer hen eens een avondje op café of plan een gezamenlijke uitstap naar een pretpark of dergelijke op jouw kosten. Als je het ziet zitten, kan je ook een groot feest geven bij je thuis met alles erop en eraan. Sfeer verzekerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here