mooi horloge

Of het nu is voor een verjaardag of om de voet van de kerstboom te sieren: een herenhorloge is altijd een leuk cadeau. Binnen vrijwel elke prijsklasse is er een leuk horloge op de kop te tikken. Ook met een budget tot 100 euro kan je heus wel kwaliteit aanschaffen. Wij gingen binnen verschillende prijsklassen op zoek naar leuke horloges en kozen er vier voor je uit.

Tot 100 euro: Hugo Boss 1513539 Horizon

Als je een budget tot 100 euro hebt, vind je vaak de eerder eenvoudige modellen terug die toch uitstekende eigenschappen kunnen voorleggen. Binnen deze prijsklasse kiezen wij voor de Hugo Boss 1513539 Horizon. Dit horloge komt uit de herfstcollectie van 2017 en kostte aanvankelijk ruim honderd euro meer, maar intussen is de prijs al flink gezakt. De Hugo Boss 1513539 Horizon heeft een roestvrijstalen kast, is spatwaterdicht en is afgewerkt met mineraalglas. Het leren bandje en het neutrale design sluiten bij verschillende kledingstijlen aan. Standaard staat het horloge op tien voor twee en dat is geen toeval. Meer daarover lees je in onze eerdere blog over antropomorfismen.

Tot 150 euro: Cluse Aravis CG20901 Gift Set

In de prijsklasse tot 150 euro kom je al snel uit bij een Cluse horloge. Cluse is een Nederlands merk en is een van de snelst groeiende horlogemerken ter wereld. Aanvankelijk richtte het merk zich nog vooral op ambitieuze vrouwen, maar intussen hebben ze ook mooie herenhorloges aan hun assortiment toegevoegd. Een goede keuze voor tijdens de feestdagen is de Cluse Aravis CG20901 Gift Set. Deze giftset bestaat uit een herenhorloge met een roestvrijstalen kast, een kwaliteitsuurwerk en mineraalglas. Het horloge kan gewoon mee onder de douche en wordt geleverd met een extra bruinleren band.

Tot 200 euro: Armani Exchange X Gents AX2434

In de prijsklasse tot 200 euro heb je een heel ruime keuze. Het voordeel is dat deze prijsklasse heel competitief is en dat je vaak op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding rekent. Wij raden een Armani horloge aan. Vooral de Armani Exchange X Gents AX2434 doet het momenteel goed. Het horloge is (deels) gemaakt op basis van gerecycled staal en oogt heel strak en modern. Het kan mee onder de douche en het beschikt over een klikkast. Voor het horloge is mineraalglas gebruikt, een speciaal type glas dat minder snel krast en dat heel helder blijft.

Als het wat meer mag zijn: Rolex Cosmograph Daytona Geelgoud

Uiteraard hoef je je door ons niet te laten beperken en kan je de bovenstaande grenzen gerust vermenigvuldigen met factor 100 of 200. Binnen die prijsklasse vind je de horloges die je als relatiegeschenk kan krijgen. Of toch als je bijvoorbeeld Herman heet. Net als Herman kiezen ook wij voor een mooie Rolex. De Rolex Cosmograph Daytona Geelgoud, met een witte wijzerplaat en afgewerkt met goud (18 karaat) en een iconische Oyster-band, draagt onze voorkeur.

Volgens de officiële website van Rolex is de Rolex Cosmograph Daytona Geelgoud verkrijgbaar vanaf 34.800 euro. Wel zonder extraatjes, anders loopt de prijs natuurlijk op. Logisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here