bed van steigerhout

De decembermaand is in volle gang en de feestdagen zijn in aantocht. Het is misschien wel de gezelligste periode van het jaar. Dan wil je het natuurlijk zowel binnenshuis als buiten in de tuin extra gezellig te maken. Als je een gezin hebt en de kinderen binnenkort kerstvakantie hebben, kun je hier nog beter op inspelen. Want als het huis eenmaal gedecoreerd is voor Kerstmis, is er volop tijd om de vertrekken in je woning op te knappen en te restylen, waaronder de kinderkamer. Samen met je zoon of dochter kun je langgekoesterde wensen in vervulling laten gaan. Bijvoorbeeld door de muren van een hippe kleur te voorzien, een mooie wandschildering te maken en nieuwe raambekleding op te hangen.

Maar de ultieme kers op de taart is natuurlijk een fonkelnieuwe plek om heerlijk te slapen. Wij inspireren je graag met een steigerhouten kinderbed, dat in de slaapkamer van jouw mini-me prachtig zal staan.

Veelzijdige houtsoort

Al tijden is steigerhout mateloos populair en daarom behoort dit materiaal tot de blijvende trends. Dat is niet zonder reden. Het hout is bijvoorbeeld enorm veelzijdig en past bij vele verschillende interieurstijlen, variërend van landelijk en romantisch tot modern en industrieel. Daarbij komt dat steigerhout robuust en sterk is en daarom lang meegaat. Deze combinatie maakt het tot de ideale materiaalsoort om bedden mee te maken. Bij onze zoektocht naar de leukste kinderbedden van steigerhout, ontdekken we die in eindeloos veel soorten en maten. Zo zijn er bedden in de vorm van kastelen en auto’s, bedbanken en hoogslapers. Een hoogslaper is voor kinderen niet alleen leuk om in te slapen, maar biedt ook diverse voordelen voor de ruimte. Zo kun je er een bureau, een loungeplek of een lade met een extra matras onder plaatsen.

Voor binnen en buiten

Is de kinderkamer klaar? Misschien heb je dan tijd voor je woonkamer. Ook voor deze ruimte bieden steigerhouten meubels volop mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een riante boekenkast, een sfeervolle en ruime eettafel, een mooie sidetable of stoere salontafel. Die zijn kant-en-klaar te verkrijgen, maar kunnen ook speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Je kunt het materiaal ook uitstekend buiten toepassen. Zie jij jezelf al genieten onder een veranda van steigerhout, terwijl je op een dito tuinbank samen met je gezin van een warme glühwein geniet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here