fotolijstjes

We maken allemaal foto’s. Een dag in de speeltuin, op het strand of tijdens de vakantie. Maar ook verjaardagen, bruiloften, feesten, of gewoon op een normale dag. Alleen, wat doen we vervolgens met al deze foto’s? Vroeger moest je ze laten ontwikkelen om ze te kunnen zien, en de foto’s die er mooi uitkwamen plakte je in een album. Tegenwoordig zijn er gelukkig meer mogelijkheden.

Digitaal bewaren van je foto’s

Je kunt je foto’s eenvoudig digitaal bewaren. In de cloud bijvoorbeeld, maar ook op een usb stick zou het kunnen. Het voordele van het opslaan in de cloud is dat je er altijd bij kan en dat ze ook niet zomaar verwijderd worden. Gebruik je een usb, dan kan het zijn dat deze kwijtraakt, kapot gaat of ineens geen verbinding meer kan maken. In dat geval ben je alle foto’s kwijt, en dat is uiteraard niet de bedoeling.

Ouderwets plakken

Uiteraard kun je er ook nog steeds voor kiezen de foto’s te laten ontwikkelen om deze vervolgens in een album te plakken. Leuk voor je kinderen zodat ze later in hun babyalbum kunnen kijken, maar het is wel veel werk. Wil je liever niet zelf plakken? Dan kun je ook online een album in elkaar zetten, welke dan voor je wordt gemaakt. Het album krijg je dan thuisgestuurd met alle foto’s erin. Scheelt jou een hele hoop werk!

Foto’s ophangen in fotolijsten

Fotolijsten zijn er tegenwoordig in veel verschillende vormen, maten, materialen en kleuren. Dat zorgt er voor jou voor dat je kunt afwisselen met lijsten, maar ook dat je altijd die ene perfecte lijst kunt vinden. Wil je graag je meest dierbare foto’s inlijsten? Kies dan een mooie fotolijst uit waarbij je foto echt tot zijn recht komt. Dit zorgt ervoor dat de foto eruit springt, waardoor je er nog meer van kunt genieten.

Een foto afdrukken op canvas

Een speciale foto verdient natuurlijk een speciale plek. Dit kun je doen met een mooie fotolijst, maar waar steeds meer mensen ook voor kiezen, is om de foto af te laten drukken op canvas. Dit zorgt voor een mooi en duidelijk beeld van de foto, en is daarnaast is vrijwel elke maat te bestellen. Heb je bijvoorbeeld en mooie foto van het hele gezin? Dan staat dit ontzettend mooi op een canvasdoek die je boven de bank hangt.

Genieten van andermans fotokunst

Wil je je eigen foto’s niet door het hele huis hebben hangen, maar wil je wel iets hebben om naar te kijken? Dan is de fotokunst van een ander ook altijd nog een mooie optie! Zo kun je gaan voor een fotowand die je zelf hebt samengesteld, met allerlei verschillende foto’s, quotes of kunst. Hierbij kun je ook nog eens op kleur zoeken zodat het altijd bij de rest van je interieur past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here