borstvergroting

We klagen allemaal wel eens over ons lichaam. Met stip op één: een maatje minder. Maar veel vrouwen willen graag ook ergens een maatje méér en overwegen een borstvergroting. Als we ouder worden, komen daar ook nog eens dingen bij zoals rimpeltjes en hangende oogleden. Welke cosmetische ingrepen kunnen je écht terug beter in je vel doen voelen? We zochten het uit! 

Graag een maatje méér

De tijden van ‘hoe groter, hoe beter’ zijn ondertussen wel voorbij. Maar de borsten zijn wel nog altijd het lichaamsdeel waar vrouwen zich het meest onzeker over voelen. Misschien omdat ze altijd al een kleine cupmaat hadden, maar borsten veranderen ook. Na een zwangerschap, door ouderdom of door een dieet kunnen je borsten ineens kleiner zijn of gaan hangen. 

Het zijn dan ook vooral vrouwen die altijd al kleine borsten hadden of die door gewichtsverlies of zwangerschap minder stevige of kleinere borsten hebben, die een borstvergroting laten doen. Door middel van zo’n vergroting met siliconen borstimplantaten zijn stevige borsten, die mooi in verhouding zijn met je lichaam, heel bereikbaar. 

Aangezien borstvergrotingen al heel lang en nog steeds heel vaak worden uitgevoerd, hoef je geen schrik te hebben voor deze ingreep. De chirurg begeleidt het hele proces van A tot Z en zal je geen onnatuurlijke cupmaat proberen aansmeren. Als je het ons vraagt, is een borstvergroting zeker het overwegen waard, zodat je je weer op en top vrouw voelt!

Alles voor een wakkere blik

We spreken met onze ogen. Ze zijn het meest expressieve deel van ons gezicht en geven weer hoe we ons voelen. Net daarom vinden we het heel vervelend als onze oogleden met de leeftijd wat gaan hangen. Plots lijken we een pak norser, terwijl dat helemaal niet de bedoeling is.

Hangende oogleden zijn gewoon het gevolg van ouderdom. De elastische bindweefsels in je lichaam verminderen, waardoor je huid wat strakheid en elasticiteit verliest. Rond je ogen kan dat zorgen voor wat huidoverschot. Een ooglidcorrectie van je onder- of bovenooglid verhelpt dit probleem. 

Zo’n ooglidcorrectie is natuurlijk maatwerk. Elk oog is anders en ook je leeftijd en de mate waarin de huid ‘hangt’ spelen een rol bij de ingreep. Ga hiervoor dus steeds bij een echte specialist ter zake. Die zorgt er dan voor dat het resultaat een natuurlijke, wakkere en frisse blik is!

Valkuilen van ingrepen

Zo’n cosmetische ingreep doe je natuurlijk niet onbezonnen. Mensen kennen je met een bepaald figuur, met een bepaald gezicht. Als je dat plots verandert, kan dat voor vreemde reacties zorgen. Ga daarom te rade bij een gespecialiseerd chirurg en laat je grondig en lang informeren. Een goed cosmetisch chirurg zal er altijd voor zorgen dat het resultaat natuurlijk is en dat je persoonlijke look gewaarborgd wordt. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here