Met deze broek steel jij de show!

Broeken kopen is niet altijd gemakkelijk. Als je geen standaard figuur hebt, passen veel modellen van broeken niet goed bij jouw lichaam. Dat kan frustrerend zijn. Jij wil er, net als iedereen, stralend uitzien in je broek. Je wil je minpuntjes kunnen verbergen en je zandloperfiguur of welgevormde billen graag in de kijker zetten. Wees gerust, dat is perfect mogelijk! Het is alleen kwestie van het juiste model van broek te vinden dat jouw figuur positief in de kijker zet. Soms vind je dat model maar in 1 bepaalde winkel of keten. Als dat zo is, zoek dan niet verder. Hier lees je welke modellen van broeken jou waarschijnlijk het mooist zullen staan.

Jij hoeft niet in de broek te passen, de broek moet jou passen

Veel vrouwen raken gefrustreerd als ze merken dat hun billen, heupen of buik niet in een bepaald model van broek passen, of niet in een bepaalde maat. Als je de perfecte broek wil vinden, moet je dit idee loslaten. Jij hoeft immers niet in die broek te passen, je moet een broek vinden die bij jou past. Wat voor soort broek dat is, wordt bepaald door jouw figuur, maar uiteraard ook door jouw smaak. Kies dus geen broek omdat het in theorie een geschikte broek voor jou is, maar kies deze broek omdat je je er goed in voelt.

Brede heupen en een smalle taille

Wanneer je brede heupen en een smalle taille hebt, een zogenaamd zandloperfiguur, is het belangrijk om die slanke taille in de kijker te zetten. Dit doe je door een broek met een hoge taille te dragen, voor een broek met uitlopende pijpen te kiezen of door een skinny jeans met een hoge heupband uit het rek te nemen.

Brede heupen en een buikje

Wanneer je een appelfiguur hebt, beschik je over sexy brede heupen en een buikje. Als dat buikje jou wat onzeker maakt, doe je er goed aan om voor een broek te kiezen die deze zone optisch doet verdwijnen. Een broek met een hoge taille is dan erg geschikt. Kies ook voor broeken die je billen wat benadrukken. Geen “mom jeans” dus, maar wel broeken met rechte pijpen of met een bootcut.

Brede heupen en een slank bovenlichaam

Een peerfiguur wordt steeds populairder. Zet je rondingen dus gerust in de kijker door een broek met een hoge tailleband te dragen of een broek met uitlopende pijpen. Draag je graag skinny jeans? Kies dan voor een exemplaar dat je enkels bloot laat, zo lijk je groter en slanker.

Recht figuur

Wanneer je weinig rondingen hebt, kan het comfortabel zijn als je kleding deze rondingen optisch toch doet verschijnen. Door een broek met een lage taille te dragen, zoals een boyfriend jeans of een mom jeans, worden je slanke benen benadrukt en wordt er optisch wel wat taille gecreëerd. Ook broeken met rechte pijpen of wijduitlopende pijpen flatteren jouw figuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here