nike air max dure schoenen

Heb jij ook zo’n schoenen verzamelwoede? Niets om je druk om te maken. Er zijn namelijk heel wat merken die hun waarde behouden. Als gebruikt vintage exemplaar, gaan ze als zoete broodjes over de toonbank. Sommige merken zijn zo ijzersterk, dat het niet uitmaakt hoe oud de schoenen zijn. Zo kun je met een gerust hart weer een nieuw paar schoenen kopen. De oude zet je gewoon in de verkoop.

Zorg er wel voor dat jouw gebruikte schoenen picobello in orde zijn. Goed onderhouden is het halve werk. Regelmatig het leer oppoetsen en sneakers schoonhouden, zorgt voor een hogere opbrengst. Het leuke is, je hoeft er geeneens de deur voor uit. De Schoenenfabriek bijvoorbeeld, verkoopt een aantal sterke merken gewoon online. We zetten een aantal pareltjes voor je op een rij.

Fred de la Bretoniere

Je zou het misschien niet verwachten, maar de oer Hollandse Fred heeft met zijn schoenenmerk een collectie neergezet waar je u tegen zegt. Koop je een paar Shabbies? Dan kun je deze gegarandeerd weer doorverkopen. Vooral de laarzen scoren goed. Dit heeft te maken met het tijdloze ontwerp en het oersterke materiaal. Een Shabbie laars is niet kapot te krijgen. De meeste laarzen zijn gemaakt van ongefinisht leer. Zo zie je laarzen van gewaxt suède, gevet leer en geschuurd leer. Wanneer je ze goed impregneert en reinigt én de originele verpakking bewaart, krijg jij hier zeker een mooie prijs voor terug.

Manolo Blahnik

De van de Canarische eilanden afkomstige Manolo, opende in 1970 zijn eerste schoenenzaak in Londen. Al snel waren Bianca Jagger en Anna Wintour niet weg te slaan uit zijn winkel. Designers over de hele wereld gebruikten de ontwerpen van Blahnik op de catwalk. Bijna 50 jaar later werd er een film over deze schoenen ontwerper gemaakt en kun je zijn schoenen in musea bewonderen. Wat maakt zijn schoenen zo bijzonder? Hij ontwerpt zonder designteam, gaat met zijn schetsboek naar Italië en laat de fabriek vervolgens het hoofd breken over de productie. Elke nieuw ontwerp geeft hij een naam. Wanneer je op zijn website de schetsen bekijkt, zie je het direct. Een Manolo Blahnik schoen staat gelijk aan kunst aan je voeten. Daar investeren wij graag in.

Nike

Die kennen we echt allemaal. Slogans als “Just do it” zijn wereldwijd bekend en zolen met gevulde luchtcapsules vinden we tegenwoordig doodgewoon. Zelfs rappers zingen over de Nike Air Force 1. Ze zijn niet voor niets de bestverkochte sportschoen ter wereld. Die populariteit dankt Nike mede aan haar vernieuwende ontwerpen. Zo was Nike de eerste sneakerfabrikant waar je je eigen sneaker kon ontwerpen. Ook introduceerden ze sneakers met zichzelf strikkende veters. Gebruikte Nike Mag sneakers kun je voor dik € 8000 Euro verkopen. Daar moet je dan wel de plutonium kist bij afleveren. Heb je nog Air Jordans? Die gaan voor gemiddeld € 125 Euro de deur uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here