vrouw met telefoon

Ben je ook zo benieuwd naar de terrasentrends van de lente en zomer in 2021? Met een beetje geluk mogen we ze zeer binnenkort in levende lijve aanschouwen. Tot die tijd zijn de trends samen te vatten in drie woorden: GROOT, in-your-face en vernieuwend. Oftewel alles behalve subtiel. Dat is ook logisch, want na maanden van isolement wil je natuurlijk laten zien wat je in huis hebt. Dit zijn dé 5 mode accessoires waarmee je in 2021 indruk maakt op vrienden, familie en natuurlijk iedereen op het terras.

1. De gigantische tas

Maak maar vast kastruimte vrij voor handtassen van gígantisch formaat. Deze worden ook wel ‘formaat vuilniszak’ genoemd. De giga handtassen zijn niet alleen fashionable, maar ook erg handig omdat je hele doen en laten er in past. Leuk extraatje: kijk uit voor de giga tassen die letterlijk gestyled zijn als vuilniszak. Zo maak je echt de blits.

2. Fashion mondkapjes

Ok, iedereen heeft al een mondkapje in huis. Alleen voor de meeste mensen is zo’n mondkapje uitsluitend functioneel. Vandaar dat je zoveel papieren mondkapjes ziet, of kapjes in slechts monotone kleuren. Zonde, toch? Een échte fashion-icon heeft voor elke outfit een bijpassend mondkapje. Zo loop je er niet alleen modieus bij, maar ben je ook hygiënisch bezig.

3. Een casual pak

Casual pak, suit of werknemers pak. Hoe je het ook noemt: het is trendy in 2021. Dan hebben we het natuurlijk niet over zo’n pak die je met een stropdas aandoet voor speciale gelegenheden. Een casual pak is voor dagelijks gebruik en wordt gemaakt met materialen die je niet in een traditioneel pak verwacht, zoals bijvoorbeeld denim. Daarbij zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren én met edgy opdrukken en afwerkingen.

4. Gekleurde zonnebrillen

Loop je een willekeurige kledingwinkel binnen, dan zie je ze al liggen: de zonnebrillen met gekleurde glazen. Vooral de aviator zonnebril, oftewel de pilotenbril, met gele glazen is op dit moment erg hip. Draag je normaal gesproken een zonnebril op sterkte? Dan kan het vinden van een bril met gekleurde glazen knap lastig zijn. Gelukkig kun je tegenwoordig ook redelijk goedkoop lenzen bestellen. Niet ideaal, maar een prima oplossing!

5. Een telefoonkoord

Vorig jaar zomer waren de zonnebrilkoordjes helemaal in. Ook al zal je deze accessoire vast veel tegenkomen dit jaar, er is ook een nieuwkomer op het terras: de telefoonkoord. Met deze trendy accessoire hang je je telefoon met een bijpassend hoesje comfortabel aan je nek. Helemaal wanneer je een mooie telefoon hebt om te laten zien (zei iemand iPhone 12 Pro?), is dit een echte musthave.

Nu weet je exact wat de terrasentrends zijn van 2021 en welke mode accessoires je in huis moet hebben voordat de terrassen weer open gaan. Welke accessoires mis jij nog op deze lijst? Laat het weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here