vrouw aan het slapen in bed

Onderschat nooit het belang van een goede nachtrust. Je matras en slaapkamer dragen hier voor een groot deel aan bij, maar ook je slaapoutfit is van belang. Het belangrijkste criterium waaraan deze moet voldoen, is comfort. Al vinden we het allemaal leuk om te slapen in stijl, niet? Zeker wanneer je een bed deelt met je partner voel je je zo een stuk beter in je vel. Om die reden geven we je de meest comfortabele en stijlvolle slaapoutfits mee.

Comfy in loungewear

Net een lange, herfstige werkdag van thuis uit achter de rug? Dan wil je wellicht niets liever dan meteen knus onder je dekens kruipen. Met loungewear hoef je zelfs geen slaapoutfit meer aan te trekken, maar spring je van je bureau meteen in je bed. De outfit bestaat vaak uit een comfortabele (joggings)broek en een bijpassende trui of T-shirt, maar hoe dan ook steeds voldoende stijlvol om in de namiddag snel je kids op te halen van school. Bovendien heb je warme setjes voor in de winter en luchtige setjes voor in de zomer. Wij snappen alleszins de trend!

Altijd warm in pyjama 

Een andere slaapoutfit die zeer dicht aanleunt tegen loungewear is een pyjama. Het enige verschil is dat deze er waarschijnlijk zo comfortabel uitziet dat je er niet mee buiten de deur kan. Al is deze tijdens koude winterdagen de beste keuze vanwege warmte. Gelukkig bestaan er ook heel modieuze pyjama’s zodat je nog steeds kan slapen in stijl. Leuke tip: met de kerstperiode in het vooruitzicht is een comfy kerstpyjama volledig op zijn plaats. Zien we dit jaar geen sneeuw? Dan ben jij al sowieso in de sfeer! 

Nachthemd voor een weekendje weg 

Met je partner een weekendje weg? Dan kan het leuk zijn om een mooi nachthemdje voor dames aan te trekken. Al kan je deze ook perfect in je eigen slaapkamer dragen. Nachthemden zijn naast stijlvol, even comfortabel als loungewear of een pyjama. Maar tijdens de winter kunnen ze iets frisser zijn. Draag ze daarom best in de zomer of kruip wat dichter aan tegen je partner.

Goed in je vel met lingerie

Tijdens de zomer kan het comfortabel zijn om gewoonweg in je lingerie te slapen. Hierin voel je je goed in je vel, maar we raden het minder aan voor comfort. Al kan lingerie beiden wel iets of wat combineren wanneer je voor een dames boxershort met bijvoorbeeld kant kiest. Deze zitten lekker, terwijl ze een zeer klassevolle optie zijn.